Doe de TOER!

Trek je stapschoenen of je spannendste fietsoutfit aan en Doe de TOER! Via de papieren TOER-kaart heb je een mooi overzicht van alle stippen die een stop waard zijn. Je kunt de stippen in eender welke volgorde bezoeken, check de kalender op de kaart welke stip wanneer toegankelijk is. Download de app en de audiotour om geen enkel verhaal te missen.

Je bent maar 1 klik verwijderd om de TOER te ontdekken!

TIPS voor TRIPPERS
• Haal de gratis papieren TOER-kaart af in het toeristisch infokantoor (Hopmarkt 51), het Administratief centrum (Werf 9), Utopia (Utopiaplein 1) of cultuurcentrum De Werf (Molenstraat 51).
• Neem je smartphone mee en download gratis de izi.travel-app zodat je ook alle audio-haltes kan beluisteren. In het Infokantoor Toerisme helpen ze je graag digitaal op weg.
• Een koptelefoon of draagbare speaker en een powerbank kunnen van pas komen als je een langere TOER plant.
• TOER blijft 4 weken staan, je hoeft hem dus niet in 1 dag af te leggen.
• Je kunt de TOER-stops in eender welke volgorde bezoeken.
• In de weekends zijn er extra activiteiten. Bekijk het tijdschema op de TOER-kaart.

Kinderzoektocht: Zoek de kabouters!
Op 8 plekken op het parcours, aangeduid op de TOER-kaart, zit een TOER-kabouter verstopt. Als je ze allemaal gevonden hebt, weet je welk gerecht de kabouter vanavond klaarmaakt voor zijn kabouterfamilie. Bovendien maak je kans op een ‘Cadeaubon Aalst’ van 25 EUR, geldig heel wat zaken in het Aalsterse. Meer info in de TOER-kaart!

Ruil een plantje met UiTPAS
Voor 10 UiTPASpunten neem je een KOER&TOER-kamerplantje mee naar huis, als aandenken aan dat fijne TOERtje en om je staycation op te fleuren. Je kunt punten sparen en een plantje ruilen in het Infokantoor Toerisme en tijdens de weekends in Villa Botanica (in het stadspark).

TOERken doen? ’t Zal wel!

TOER_kabouters