A

E

>

F

J

>

K

O

>

P

T

>

V

Z

>

v

Weesgedicht van

Vitalski

° 1971

Vitalski, voluit Don Vitalski, is de artiestennaam van Vital Baeken; thuis in de wereld van comedy, literaire lezingen én muziek. Als schrijver publiceert hij columns, romans, liedjes, toneelstukken, stripverhalen en poëzie. Sinds 2011 draagt Vitalski de titel  Antwerpse Nachtburgemeester.

 

Reeds geadopteerd

w

Weesgedicht van

Wouter Deprez

° 1975

Wouter Deprez is vooral bekend als cabaretier, winnaar van De Slimste Mens ter Wereld en diverse radio- en televisieprogramma’s. Wat misschien minder geweten is, is dat hij in de loop der jaren al 6 boeken bijeen schreef.

 

Reeds geadopteerd

x

Weesgedicht van

Xavier Roelens

° 1976

Xavier Roelens schrijft poëzie, treedt op, geeft poëzieworkshops, coördineert SchrijversAcademie en was vijf jaar lang hoofdredacteur van het literaire tijdschrift Kluger Hans.

 

Reeds geadopteerd

y

Weesgedicht van

Yousra Benfquih

° 1988

Yousra Benfquih schrijft poëzie, columns en is spoken word-artiest. Ze volgde de opleiding Literair Schrijven aan de Academie van Borgerhout en is de winnares van de wedstrijd Naft voor Woord 2017, waarmee ze in de voetsporen trad van laureaten als de Antwerpse stadsdichters Maarten Inghels en Maud Vanhauwaert.

Reeds geadopteerd
Weesgedicht van

Yves Heymans

° 1981

Yves Heymans schrijft en speelt toneel. Hij omschrijft zichzelf als iemand wiens brein zich soms gedraagt als een overvol magazijn zodat de uitlaatklep af en toe opengaat en de overstock naar buiten mag.

 

Reeds geadopteerd

In samenwerking met